top of page
1666787704957-b202b335-15a1-4107-bfd2-edb52ee270ef.png

Vi har under 9/1 blivit utsatta för en hackning av vår mejl och skickat ut ett antal spam-mejl. Är det så att ni fått ett av detta så ber vi er ta bort detta och inte öppna mejlet. Detta är något som inte är utskickat från någon av våra medarbetare.
"Investeringskalkyl2023" är ämnet på mejlet. Vi har säkrat våra system och lyckades avbryta händelsen under tiden dom utförde attacken. Vi har kontakt med polisen om detta.
Känner du någon oro eller så är du varmt välkommen att ringa mig på 070-9351349. Mvh Max Anderstedt

Våra tjänster

Redovisning

Årsbokslut, deklarationer och bokföring, det är bara några exempel av de saker som måste fungera i ett företag. Med rätt hantering, struktur och ekonomirutiner kan du fokusera på det du tycker är roligast och mest givande i ditt företag.

Rådgivning

Tillväxt och framgång i en verksamhet är inte alltid lätt, särskilt i svårare perioder tar det extra mycket på krafterna, även i lättare perioder så är det inte självklart hur man ska gå tillväga för att utvecklas. Att få bidra till en verksamhets framgång är för oss en mycket viktig del i vårt arbete och vårt nytänkande och erfarna team kan hjälpa er att hitta rätt väg att gå. Här kan du läsa mer om dessa tjänster

Löneadministration

Furuliden Consulting kan skräddarsy lösningar som passar just dig. Vi erbjuder hjälp med kompletta lösningar av lönefunktionen och finns även här för dig som sköter lönerna på egen hand, men som känner att du behöver hjälp med specifika delar. Här kan du läsa mer om dessa tjänster

Årsredovisning

Furuliden Consulting hjälper till att ta fram årsredovisningar tillsammans med ett bokslut som innefattar underlag och en digital bokslutspärm.

Årsredovisningen signeras digitalt med Mobilt BankID men kan också signeras på papper.

Här kan du läsa mer om denna tjänst.

Saknar du någon information? Kontakta oss.

Vi är här för att hjälpa dig. Kontakta oss genom telefon, email eller genom social media

bottom of page